Услуги

Совети и продажба
МАГ Комерц на своите корисници нуди широк спектар на услуги.
Нашиот оддел за продажба ги советува клиентите при изборот од широк спектар на опции и апликации од нашите производи.
Посветениот проектен тим помага во сите чекори од фазата на планирање до конечната инсталација. Нашата служба за корисници опфаќа сè, од понуда на индивидуални компоненти до испорака на комплетен ентериер. Ние исто така нудиме наменски решенија за специјализирани одделенија.
Исто така дел од нашиот пакет на услуги се дизајн и обезбедување на индивидуални решенија, како и управување со трошоците и инсталација на лице место.

Совети и продажба
 
 
Концепт и дизајн 
Кога обезбедуваме комплетна услуга за внатрешен дизајн на продавница, нашата услуга започнува со планирањето на концепт или дизајн на конкретниот оддел. Ги советуваме клиентите во изборот на бои, мебел и материјали. Ние им помагаме во правилниот избор на пултови, осветлување, полици, дисплеи, итн. 
Потоа се изработува рентабилен план на подот и изложеност на производите, се дефинира распоред за детално планирање и развој на севкупниот концепт кој одговара на специфичните барања на продавницата.
Прелиминарниот дизајн врз основа на барањата на клиентите е тогаш подготвен од страна на нашата канцеларија за планирање. Клиентите можат да ги видат нашите CAD цртежи покажувајќи им го предложениот план на подот, коти, па дури и 3D погледи, кои понатаму се користат од страна на одделот за изградба, добавувачи и архитекти.

0
10
11

 
 
Логистика и инсталација
Во нашиот централен магацин, има можност да се складираат различни компоненти и делови на системи, така што ние сме во состојба да им обезбедиме на нашите клиенти брза и флексибилна испорака на резервни делови или дополнителни елементи.
Сите решенија се можни во нашата палета на производи и може да бидат обезбедени на Ваше барање.

1
2