Магацинска опрема

Ние им нудиме решенија на современите компании потребни за организирано поекономично складирање и логистички потреби.

Преку долгорочно партнерство со SSI Schäfer најголемиот производител на опрема за магацини, МАГ Комерц нуди комплетно ефективни решенија за чување и ракување со производи кои покриваат цел спектар на логистички потреби према највисоките европски стандарди.