Wire Tech

Wire tech е толку дискретен што вашите производи се во центарот на вниманието . Ова се должи првенствено на Wire tech технологијата, полиците се исклучително рамни, уникатно декоративни и елегантени и второ речиси никогаш не завршуваат дизајн опциите што со овој систем на Wanzl Ви ги нудиме.
• Oригиналниот модел со единствен столб за амбициозни трговии на мало со храна
• За примамлива изложеност на производ кои се појавуваат како да се поставени во воздух
• Во речиси неограничени спектар на форми: конвексни , конкавни , прави, криви
• Со можност за осветлување и мултимедијални интеграција
• Со правоаголни, многуаголни или 180° завршни елементи.