Wire Tech 100

Wire tech 100 системот од Wanzl е синоним со фокус на најважна и максимална економичност . Со цена-перформанси сооднос која ги одразува тековните пазарни услови. Wire tech 100 го става во фокус она што навистина е важно за вашите клиенти : вашите производи. Благодарение на проредот од 25 mm, полиците може да се прилагодат на оптимална висина за производите. Ова осигурува дека производите се во центарот на вниманието, им дава на клиентите впечаток дека стоката лебди, и овозможува значително зголемување на густината.