Основни

Како екслузивен застапник на Tegometall преку безброј опции на комбинација нудиме идеално решение за сите основни делови во практично сите сектори. Без разлика дали тоа е во еден супермаркет, книжарница, градинарски центар или DIY продавница системот е во согласност со барањата за атрактивен и едноставен приказ. Со овој систем можете да го зајакнете севкупниот концепт на Вашата продавница, а во исто време се фокусира на сезонските и дополнителните продажби.

Системот е дизајниран врз основа на колони на различни височини и со одстранливи нозе. Ова го прави многу флексибилен систем кој може да се пренамени во согласност со Вашите потреби за промени и истовремено овозможува широк спектар на дополнителна опрема. Се испорачува во модули од: 66.5, 100 и 125 cm. Системот има решенија за внатрешен и надворешен агол и полици од метална плоча, жица, дрво или стакло како стандард.