Оддел за храна

МАГ Комерц е официјален застапник на водечките добавувачи Dalebrook и Kandex на високо квалитетни дисплеј производи за храна од меламин, вклучувајќи гастро послужавници и чинии, прибор за сервирање и садови за зрнеста храна на гравитација и со лопатка.

Нашите понудени производи се направени со користење само на највисок квалитет на материјали, обезбедување на вас со премија, долготрајни производ.
Секој производ е прегледано, испитани и тестирани во голем број на различни квалитетни проверки се потврдува дека тие не само што ги исполни, туку одат високо над европскиот стандарди за безбедност на храната.